Seksi horoskop

Ознаке: , | 0 коментара»

Ovan

Spontani, zavodljivi te vrlo zahtievni, glavna su obilježja ovog znaka. Što se tiče kreveta, oni su isprobali gotovo sve i zato, ukoliko završite u krevetu s pripadnikom ovog znaka, prepustite im vođstvo. Ukoliko ste nabasali na ženu Ovna, znajte da ona mora biti gore i da će većinu posla obaviti sama. Najbolji seks s Lavovima i Strijelcima.

Bik

Svima je jasno da ćete svakog pravog hedonistu najviše uvrijediti ukoliko ga požurujete. Dakle, predigre i milovanja u trajanju od nekoliko sati. Mazanje kremicama, nadraživanja svim mogućim umjetnim i prirodnim pomagalima. Što više jezika, to bolje, savjetuju astrolozi. Nakon maratonskog uvoda slijedi pseći položaj. Najbolji seks s Djevicom i Jarcem.

Blizanci

Znate kakvi su, ne možete ih uloviti ni za glavu ni za rep. Najviše im odgovara maskiranje, a ni izmjena uloga (spola) im nije strana. Od položaja idealan jeste onaj „između”, tj. na boku. Nemojte se začuditi ako se s ovim znakom tako spetljate da više ne znate gdje su vam noge. Što se tiče ritma ne pretjerujte u izmjenama. Najbolje je lagano ljuljuškanje. Najbolji seks sa Škorpionom i Ribama.

Rak

Jedan korak naprijed, dva unazad, tipično za Rakove. No, kada se napokon odluče za partnera ne znaju ga pustiti. Rakovima najviše odgovaraju ukliješteni položaji (lotosov položaj). Osjećaj snažne pripadosti, bliskosti, topline je zagarantovan. Treba li spominjati kontakt očima i lagani ritam? Najbolji seks sa Škorpionom i Ribama.

Lav

Lavovima ništa nije neugodno. Ukoliko ste u okršaju s Lavicom možete biti sigurni da vam neće muljati oko orgazama. A ako baš hoćete da ona doživi multiple orgazme zauzmite položaj kao na slici, tzv. ljuljašku. Nakon određenog vremena slijedi samozadovoljavanje. Lavice obično vole prve svršiti tako da na miru mogu promatrati svog partnera. Ukoliko preživite ovu vatru, za sljedećeg partnera odaberite Strijelca ili Ovna.
 

Devica

Budući da je diskrecija njihov zaštitni znak ne pokušavajte ništa na javnim mjestima. No, unutar četiri zida Djevice će vam vrlo rado pokazati kako barataju rafiniranim prstićima. Ukoliko ste sa ženskim pripadnikom znaka dajte joj da vam sjedne u krilo i pretvori se u malu curicu. No, ne budite sebični. Ponekad joj pomognite tako da mrdnete vaše tijelo. Savjetujemo vam da uskladite trenutak postizanja orgazma. Najbolji seks sa Bikom i Jarcem.

Vaga

Seks na brzaka sa njima ne dolazi u obzir,  budući da ih takvi napadi često bacaju iz ravnoteže. A kako pripadnici ovog znaka obožavaju totalno sjedinjenje, idealan položaj jeste onaj u kojem žena Vaga obavija muškarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju da nagradite vašu Vagu (što je toliko dugo izdržala u tom položaju) romantičnim gestovima. Najbolji seks s Blizancima i Vodolijom.

Škropija

Umjetnost je seks, a Škorpije su Picassova djeca. Nema toga što njima neće pasti na pamet. Što se položaja tiče anakonda je njihov favorit. On leži na leđima, a ona na njemu, i to u suprotnom smjeru. Nakon oralnog stimuliranja slijedi seksualno sjedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.

Strijelac

Oni ne znaju za konvencije i nikada ne čine ono što se od njih očekuje. Bilo da je riječ o seksu u moru, planinama, javnom mjestu. Štaviše, osjećaj da čine nešto zabranjeno samo im pumpa krv tamo gdje treba. Od položaja najidealniji su oni na stojećki, s tim da je partnerka okrenuta muškarcu leđima. Najbolji partneri za isprobavanje Ovan i Lav, te svi oni nepoznati pojedinci na koje se Strijelci slučajno nabasaju u lovu na seks.

Jarac

Seks kao igra moći, dominacija njima je nepoznanica. Ukoliko želite iz njih izvući najveću količinu putenosti, započnite igru vrlo ležerno, pomalo nevino i zabavno. Nakon valjanja po jastucima, stimulisanja osjetljivih dijelova tijela predlažemo da zauzmete položaj kao na slici. Pripadnici ovog znaka nisu nikad čuli da seks ima neke veze s igrom moći, dominantnim ulogama. Svako malo mijenjajte ritam. Najbolji seks s Djevicom i Bikom.

Vodolija

Dok ih ne osvojite, činit će vam se da imate posla s ledenim kraljicama/kraljevima. No, nakon što ih uspijete otopiti pripremite se za najteže akrobacije i nemoguće položaje. Ekstravagantne Vodolije obožavaju recimo da muškarac stoji prislonjen na zid i drži partnericu (kao kapljicu vode) u rukama. Najbolje bi bilo da još uza sve to šapćete partneru na uho najgore pervezarije. Na kraju igre nemojte se začuditi ako uspijete ocijediti posteljinu. Najbolji partneri Blizanci i Vage.

Ribe

Znaju te Ribe  kako funkcioniše i najmanji živac na vašem tijelu. No, da biste se bacilli s njima u bazen morate biti partner/ka iz snova. Ukoliko ste odabrani, najbolje će biti da odmah zauzmete položaj delfina koji garantuje seksualnu intimnost i dovoljnu količinu romantike. Glavni moto kojeg se valja držati: „Sve teče, sve klizi”. Dok partner prodire u Ribu bočno, najbolje bi bilo da još povremeno dodiruje njene grudi i klitoris. Najbolji partneri za Ribe - sva morska bića, Rakovi i Škorpioni.